Hoe werkt het programma?

 


PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PS. food & lifestyle kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PS. food & lifestyle programma ontwikkeld. PS. food & lifestyle is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PS. food & lifestyle voedingscoaches.

Ook voor sporters is dit programma goed te doen omdat het rijk is aan eiwitten wat er voor zorgt dat de spiermassa behouden blijft.

 

Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

  • Van afvallen…
    In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.
  • Via de overgangsfase…
    In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PS. food & lifestyle producten vervangen door gewone voedingsproducten.
  • Naar een stabiel en vitaal leven…
    Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PS. food & lifestyle.

Wilt u meer informatie over PS. food & lifestyle en kijken of deze nieuwe levensstijl bij u past, neem dan direct contact op met Penny Hofman of klik op onderstaand logo.